16512
دسته بندی نتایج
مشاهده همه دسته بندی ها
  • باکویت چیست؟ خواص باکویت (گندم سیاه)

    باکویت چیست؟ باکویت یک دانه شبه غلات است و و جز خانواده غلات (گندم، جو و ...)قرار نمیگیرد. به همین دلیل شکل مخروطی منحصر به فردی دارد و طعم خوبی به آن می‌بخشد. 

  • آرد سمولینا چیست و از کجا تهیه کنیم؟

    سمولینا آردی  زبر و درشت است که عمدتا از گندم دوروم حاصل می شود و رنگ تیره و طلایی تر نسبت به آرد های دیگر دارد و بیشترین استفاده از آرد‌سمولینا در کارخانه های تولید ماکارانی است. از این محصول برای تهیه نان و فرنی نیز استفاده می شود.

  • آرد چاودار چیست؟ خواص چاودار و ویژگی های آن

    آرد چاودار از آسیاب دانه چاودار حاصل میشود. این دانه که هم خانواده گندم و جو است، غلاتی است که در سراسر جهان، به ویژه در اروپا و روسیه رشد می کند

  • خواص جو چیست و از کجا آرد جو تهیه کنیم؟

    فواید دانه جو چیست. محتوای فیبر و آنتی‌اکسیدان‌های آن. چگونه دانه جو به سلامت قلب، کنترل قند خون، کنترل وزن و سلامت گوارش کمک می‌کند. راه‌های خلاقانه برای افزودن در رژیم غذایی خود. با فواید آرد جو به سمت یک سبک زندگی سالم حرکت کنید.

  • آرد گندم کامل چیست؟

    آرد گندم کامل از کل دانه گندم شامل سبوس، جوانه و آندوسپرم به دست می آید. این بدان معنی است که تمام مواد مغذی ضروری را که طبیعت ارائه می دهد حفظ می کند

  • تفاوت آرد گندم کامل با آرد سفید - انتخاب درست

    آرد گندم کامل از آسیاب کردن کل دانه گندم از جمله سبوس، جوانه و آندوسپرم تهیه می شود. تمام مواد مغذی و فیبر طبیعی موجود در گندم را حفظ می کند.

  • آرد نول چیست؟

    مزایای آرد نول چیست، آردی با پروتئین بالا با بافتی یکنواخت. کاربردهای آن در شیرینی پزی و پخت خانگی. چرا آرد سه صفر برای تهیه کیک، شیرینی و پاستا ایده آل است و چگونه آن را به درستی نگهداری کنید.

  • نان چاباتا چیست + طرز تهیه ساده با طعم اصیل

    نان برای هزاران سال بخشی ضروری از فرهنگ بشری بوده است. یکی از این خلاقیت های جذاب، نان چیاباتا یا نان چاباتا، یک کلاسیک ایتالیایی است که قلب علاقه مندان به نان در سراسر جهان را تسخیر کرده است.

  • 1
  • 2
  • 3
آخرین مطالب