16512

آموزش پخت کیک سمولینا


در این مقاله درباره طرز پخت کیک سمولینا صحبت میکنیم ولی قبل آموزش، مختصر میپردازیم به اینکه آرد سمولینا چیست و چه خواصی دارد.


آرد سمولینا


آرد سمولینا چیست؟

به طور مختصر سمولینا از پردازش گندم دوروم تهیه میشود. گندم دوروم دانه ای سخت تر از گندم معمولی است و آردی که از آن تهیه میشود رنگ طلایی دارد. آرد سمولینا از قسمت خاصی از دانه به نام اندوسپرم تهیه میشود. آرد سمو‌لینا نسبت به آرد گندم، ویتامین B5، ویتامین B3، ویتامین B1، مس، و کلسیم بیشتری دارد. 29% بیشتر از گندم، نیاز روزانه بدن شما  را به ویتامین B6 برطرف می کند و 8 برابر بیشتر از گندم کلسیم دارد.

موارد استفاده از سمولینا برای پخت فرنی، ترد کردن نان، خمیر باز کردن، ترد کردن سیب زمینی و غلیظ کردن سس و ترشی استفاده میشود.

برای اطلاعات بیشتر میتوانید به مقاله سمولینا از کجا بخریم مراجعه کنید.


کیک سمولینا


مواد لازم برای پخت کیک سمولینا

.

  • تخم مرغ یک عدد
  • شکر یک سوم فنجان
  • روغن مایع یک چهارم فنجان
  • کره دو قاشق چایی خوری
  • ماست هم زده و شیرین و یا شیر نصف فنجان
  • آرد سمولینا یک فنجان
  • بیکینگ پودر نصف قاشق چایی خوری
  • نمک یک سوم قاشق چایی خوری
  • وانیل یک قاشق چایی خوری
  • پودر نارگیل

برای تهیه آرد سمولینا به صفحه خرید آرد سمولینا مراجعه کنید.


دستور پخت کیک سمولینا


یک عدد تخم مرغ رو با شکر ترکیب میکنیم و به خوبی هم میزنیم تا رنگ کرمی به خودش بگیره.

بعد روغن مایع، کره و ماست رو بهش اضافه میکنیم.

ما اینجا از ماست استفاده میکنیم چون باعث میشه کیکمون نرم تر و پنبه ای تر میشه ولی شما میتونید از شیر هم استفاده کنید.

آرد سمولینا، بیکینگ پودر و نمک رو اضافه میکنیم و به خوبی هم میزنیم تا همه موادمون ترکیب بشه.

وانیل رو اضافه میکنیم و هم میزنیم. حالا موادمون حاضره.

کف قالبمون رو با کره نرم شده چرب میکنیم و بعد کاغذ روغنی رو میذاریم و کف کاغذ هم چرب میکنیم.

موادمون رو تو ظرف میریزیم و پودر نارگیل رو اضافه میکنیم و یه مقدار روی موادمون رو هم میزنیم که پودر وانیل به خورد سطح موادمون بره و در نهایت روی مواد رو صاف میکنیم.

الان موادمون آماده پخته.

فر رو از قبل گرم میکنیم و به مدت 15 تا 20 دقیقه در دمای 170 درجه میذاریم بپزه.

حالا نوبت درست کردن شربت کیکمون هست.

شکر رو داخل ماهیتابه میریزیم و آب رو بهش اضافه میکنیم و میزاریم به مدت 5 دقیقه بجوشه.

یه مقدار لیموترش برای طعم بهتر اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.

کیکمون آماده است و به آرامی میتونیم شربت رو اضافه کنیم.

حالا میزاریم کیکمون خنک شه و بعدش روی کیک رو میتونید با پودر پسته و مغز تزئین کنید.

امیدوارم از این کیک لذت ببرید.

میتونید آموزش ویدیویی این کیک سمولینا رو هم برای راحتی بیشتر ببینید.